Schutting Rockanje

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Rockanje? Prins schuttingen kan de schuttingen Rockanje op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Rockanje vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rockanje

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Rockanje perfect plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Rockanje. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Rockanje.

Tuinschermen Rockanje

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rockanje

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Rockanje uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Rockanje die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rockanje.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Rockanje is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Rockanje. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Rockanje.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Rockanje plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rockanje van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Rockanje

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Rockanje nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Rockanje

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breezand
schutting Gouda
schutting Baflo
schutting Eijsden
schutting Olst
schutting Den Ham
schutting Breukelen
schutting Wehl
schutting Mijdrecht
schutting Slagharen
schutting Zundert
schutting Vaals