Schutting Rijswijk

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Rijswijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Rijswijk. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijswijk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Rijswijk bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Rijswijk erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Rijswijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Rijswijk.

Tuinschermen Rijswijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rijswijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rijswijk: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Rijswijk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijswijk is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Rijswijk. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Rijswijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Rijswijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Rijswijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rijswijk

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Rijswijk niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Rijswijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rijswijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Halsteren
schutting Lage Zwaluwe
schutting Gendt
schutting Obdam
schutting Bussum
schutting Kollum
schutting Vlijmen
schutting Leimuiden
schutting Liessel
schutting Lonneker
schutting Reuver