Schutting Rijsbergen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Rijsbergen? Prins schuttingen kan de schuttingen Rijsbergen leveren of zetten uw nieuwe schutting Rijsbergen vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijsbergen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Rijsbergen correct monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Rijsbergen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Rijsbergen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Rijsbergen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Rijsbergen.

Tuinschermen Rijsbergen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rijsbergen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Rijsbergen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijsbergen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Rijsbergen zult tegenkomen voor uw woning in Rijsbergen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Rijsbergen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Rijsbergen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Rijsbergen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Rijsbergen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Rijsbergen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Rijsbergen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Rijsbergen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Geldrop
schutting Well
schutting Ter Apel
schutting Vuren
schutting Zeeland
schutting Cothen
schutting Diepenheim
schutting Sleeuwijk
schutting Ilpendam
schutting Kollum
schutting Berkel-Enschot