Schutting Rijen

Op zoek naar een hout beton schutting Rijen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Rijen. Het plaatsen van een schuttingen Rijen kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijen

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan het plaatsen van schutting Rijen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Rijen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Rijen.

Tuin schermen Rijen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Rijen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Rijen uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Rijen die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Rijen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rijen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Rijen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Rijen eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rijen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Rijen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Rijen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Rijen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Rijen is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Rijen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Dirksland
schutting Angerlo
schutting Enkhuizen
schutting Westkapelle
schutting Wijchen
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Ederveen
schutting Mill
schutting Beegden
schutting De Wijk
schutting Staphorst