Schutting Renkum

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Renkum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Renkum. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Renkum

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Renkum. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Renkum zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Renkum.

Tuin schermen Renkum

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Renkum

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Renkum: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Renkum.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Renkum is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Renkum zult aantreffen voor uw woning in Renkum. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Renkum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Renkum bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Renkum.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Renkum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Renkum niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Renkum

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Minnertsga
schutting Dedemsvaart
schutting Purmerend
schutting Loppersum
schutting Spijkenisse
schutting Geervliet
schutting Meerssen
schutting Lent
schutting Kamerik
schutting Standdaarbuiten
schutting Annen
schutting Grijpskerk