Schutting Ravenstein

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ravenstein? Wij kunnen uw schuttingen Ravenstein bezorgen of zetten de nieuwe schutting Ravenstein vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ravenstein

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Ravenstein foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Ravenstein zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ravenstein.

Tuinschermen Ravenstein

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ravenstein

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ravenstein uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ravenstein: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Ravenstein die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Ravenstein.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ravenstein is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Ravenstein zal aantreffen voor uw woning in Ravenstein. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Ravenstein.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Ravenstein. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Ravenstein. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Ravenstein gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ravenstein

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Ravenstein niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Ravenstein

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinen
schutting Doesburg
schutting Lelystad
schutting Lonneker
schutting Zwartsluis
schutting Berlicum
schutting Cadier en Keer
schutting Rijswijk
schutting Muiderberg
schutting Oosterland
schutting Hoogerheide
schutting Rijsbergen