Schutting Putten

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Putten? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het zetten van een schutting bij u in Putten kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Putten

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Putten.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Putten is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Putten. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Putten.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Putten. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Putten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zierikzee
schutting Aalsmeer
schutting Wieringerwerf
schutting Hillegom
schutting Maurik
schutting De Zilk
schutting IJsselmuiden
schutting Ede
schutting Gorinchem
schutting Schoonhoven
schutting Cothen
schutting Klundert