Schutting Putte

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Putte? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Putte. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Putte

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Putte, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Putte.

Tuin schermen Putte

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Putte

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Putte.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Putte is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Putte zult tegenkomen voor uw woning in Putte. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Putte voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Putte plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Putte gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Putte

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Putte. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Putte

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Oude Wetering
schutting Breedeweg
schutting Vessem
schutting Heythuysen
schutting Heteren
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Smilde
schutting Vinkeveen
schutting Broek op Langedijk
schutting Hoogeveen
schutting Kruiningen