Schutting Purmerend

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Purmerend? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Purmerend. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Purmerend

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Purmerend perfect plaatsen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Purmerend gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Purmerend. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Purmerend.

Tuin schermen Purmerend

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Purmerend

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Purmerend: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Purmerend die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Purmerend.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Purmerend is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Purmerend zal aantreffen voor uw woning in Purmerend. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Purmerend voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Purmerend. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Purmerend bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Purmerend.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Purmerend

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Purmerend. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Purmerend

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geffen
schutting Albergen
schutting Sprundel
schutting Venhuizen
schutting Eemnes
schutting Beek en Donk
schutting Zeewolde
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Langerak
schutting Molenhoek
schutting Dorst
schutting Heesch