Schutting Overloon

Op zoek naar een beton schutting Overloon? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Overloon. Het plaatsen van een een schutting Overloon kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overloon

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die niks anders doen dan het plaatsen van schuttingen Overloon. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Overloon bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Overloon.

Tuin schermen Overloon

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Overloon

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Overloon.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Overloon is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Overloon die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Overloon voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Overloon. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Overloon. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Overloon gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Overloon

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Overloon. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Overloon

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Loenen
schutting Rhenen
schutting Driemond
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Heeten
schutting Neede
schutting Leuth
schutting Helmond Brandevoort
schutting Oosterhout
schutting Bergen op Zoom
schutting Woerden