Schutting Oudewater

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Oudewater? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Oudewater. Het zetten van een schuttingen Oudewater kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudewater

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Oudewater correct plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Oudewater erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Oudewater zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Oudewater. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Oudewater.

Tuin schermen Oudewater

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Oudewater

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Oudewater die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Oudewater.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oudewater is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Oudewater die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Oudewater? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Oudewater. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oudewater van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Oudewater

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Oudewater niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oudewater

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nunspeet
schutting Nunspeet
schutting Erica
schutting Nijkerkerveen
schutting Den Bosch
schutting Spijkenisse
schutting Esch
schutting Huijbergen
schutting Doorwerth
schutting Almere-Haven
schutting Maarn
schutting Vorden