Schutting Ouderkerk aan de Amstel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Ouderkerk aan de Amstel? Prins schuttingen kan de schuttingen Ouderkerk aan de Amstel op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Ouderkerk aan de Amstel deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouderkerk aan de Amstel

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Ouderkerk aan de Amstel correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Ouderkerk aan de Amstel erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ouderkerk aan de Amstel.

Tuinschermen Ouderkerk aan de Amstel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ouderkerk aan de Amstel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ouderkerk aan de Amstel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Ouderkerk aan de Amstel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ouderkerk aan de Amstel is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ouderkerk aan de Amstel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Ouderkerk aan de Amstel eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Ouderkerk aan de Amstel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Ouderkerk aan de Amstel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Ouderkerk aan de Amstel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ouderkerk aan de Amstel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ouderkerk aan de Amstel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schijndel
schutting Winschoten
schutting Egmond aan Zee
schutting Wemeldinge
schutting Oldebroek
schutting Baarn
schutting Posterholt
schutting Ochten
schutting Alverna
schutting Hallum
schutting Bovensmilde
schutting Nieuwegein