Schutting Oudehaske

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Oudehaske? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Oudehaske kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Oudehaske

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Oudehaske.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Oudehaske is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Oudehaske. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Oudehaske eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Oudehaske bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oudehaske

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Liessel
schutting Beek
schutting Oud Gastel
schutting Bruinisse
schutting Borger
schutting Woerden
schutting Zwartewaal
schutting Gemert
schutting Wageningen
schutting Hoogwoud
schutting Tegelen
schutting Hengelo