Schutting Oude-Tonge

Op zoek naar een hout beton schutting Oude-Tonge? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Oude-Tonge. Het monteren van een schuttingen Oude-Tonge kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oude-Tonge

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Oude-Tonge perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Oude-Tonge gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Oude-Tonge zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Oude-Tonge. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Oude-Tonge.

Tuin schermen Oude-Tonge

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Oude-Tonge

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oude-Tonge uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oude-Tonge: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Oude-Tonge.

Een schutting kopen Oude-Tonge hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Oude-Tonge is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Oude-Tonge. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Oude-Tonge.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Oude-Tonge. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Oude-Tonge.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oude-Tonge

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Oude-Tonge is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oude-Tonge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oude-Tonge

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Strijen
schutting Bovensmilde
schutting Arnhem
schutting Borger
schutting Oss
schutting Rozenburg
schutting Onstwedde
schutting Dongen
schutting Eefde
schutting Balk
schutting Borgharen