Schutting Opperdoes

Op zoek naar een hout beton schutting Opperdoes? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Opperdoes. Het monteren van een schuttingen Opperdoes kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opperdoes

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Opperdoes, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Opperdoes erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Opperdoes. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Opperdoes.

Tuin schermen Opperdoes

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Opperdoes

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Opperdoes.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Opperdoes is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Opperdoes zult aantreffen voor uw woning in Opperdoes. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Opperdoes voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Opperdoes. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Opperdoes van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Opperdoes

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Opperdoes is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Opperdoes heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opperdoes

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoofddorp
schutting Reuver
schutting Putte
schutting Ruurlo
schutting Wageningen
schutting Drunen
schutting Diessen
schutting Dieteren
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Heinkenszand
schutting Axel
schutting Brummen