Schutting Opmeer

Op zoek naar een nieuwe schutting Opmeer? Wij kunnen uw schuttingen Opmeer op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Opmeer deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opmeer

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het plaatsen van schutting Opmeer. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Opmeer.

Tuinschermen Opmeer

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Opmeer

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Opmeer uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Opmeer die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Opmeer.

Een tuinafscheiding kopen Opmeer hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Opmeer is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Opmeer. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Opmeer.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Opmeer. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Opmeer van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Opmeer

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Opmeer. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Opmeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opmeer

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oss
schutting Drunen
schutting Goedereede
schutting Veendam
schutting Huissen
schutting Kudelstaart
schutting Bussum
schutting Slochteren
schutting Hansweert
schutting Geffen
schutting Ootmarsum
schutting Sambeek