Schutting Ootmarsum

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Ootmarsum? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Ootmarsum. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ootmarsum

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Ootmarsum, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Ootmarsum.

Tuin schermen Ootmarsum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ootmarsum

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ootmarsum uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ootmarsum.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ootmarsum is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Ootmarsum die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben wij Ootmarsum eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ootmarsum. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Ootmarsum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Ootmarsum van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ootmarsum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Ootmarsum is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Ootmarsum

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wolfheze
schutting Leiden
schutting Zuidland
schutting Rijen
schutting Ooij
schutting Grijpskerk
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Dorst
schutting Gilze
schutting Dalen
schutting Oudewater
schutting Sint Anthonis