Schutting Ootmarsum

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Ootmarsum? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schutting bij u in Ootmarsum kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Ootmarsum

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Ootmarsum.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Ootmarsum is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Ootmarsum. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Ootmarsum? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Ootmarsum plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ootmarsum

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bergschenhoek
schutting Helmond Brandevoort
schutting Haaksbergen
schutting Noordwijk
schutting Dongen
schutting Vinkeveen
schutting Stramproy
schutting Haamstede
schutting Wijchen
schutting Den Ham
schutting Veendam
schutting Deest