Schutting Oostrum

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Oostrum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Oostrum. Het bouwen van een een schutting Oostrum kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostrum

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Oostrum correct zetten. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Oostrum vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Oostrum bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Oostrum. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Oostrum.

Tuin schermen Oostrum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oostrum

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Oostrum die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Oostrum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Oostrum is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Oostrum zal aantreffen voor uw woning in Oostrum. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Oostrum voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Oostrum. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten Oostrum. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oostrum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Oostrum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Oostrum nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Oostrum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Oostrum

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boekelo
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Zwaagwesteinde
schutting Sommelsdijk
schutting Haaksbergen
schutting Hengelo
schutting Deventer
schutting Holten
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Spaarndam
schutting Vaals
schutting Eelde