Schutting Oosterwolde

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Oosterwolde? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Oosterwolde vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Schutting Oosterwolde

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Oosterwolde zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Oosterwolde.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Oosterwolde is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen Oosterwolde. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Oosterwolde.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Oosterwolde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Oosterwolde.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oosterwolde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Uithuizermeeden
schutting Dinteloord
schutting Zwartewaal
schutting Linschoten
schutting Hellendoorn
schutting Rilland
schutting Zevenbergen
schutting Bolsward
schutting Sleen
schutting Tricht
schutting Uithoorn
schutting Uden