Schutting Oosterland

Rond aan het kijken voor een beton schutting Oosterland? Prins schuttingen kan uw schutting Oosterland bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Oosterland vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Oosterland kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterland

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Oosterland, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Oosterland bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Oosterland.

Tuinschermen Oosterland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oosterland

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oosterland: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Oosterland.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oosterland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Oosterland zal tegenkomen voor uw woning in Oosterland. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Oosterland.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Oosterland. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Oosterland.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Oosterland.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oosterland

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Oosterland is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Oosterland

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Genemuiden
schutting Wagenborgen
schutting Winkel
schutting Abbekerk
schutting Emmeloord
schutting Lochem
schutting Kortenhoef
schutting Heerlen
schutting Udenhout
schutting Lochem
schutting Nistelrode
schutting Hollandscheveld