Schutting Oosterhout

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Oosterhout? Prins schuttingen kan de schuttingen Oosterhout bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Oosterhout vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterhout

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Oosterhout, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Oosterhout gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type schutting Oosterhout zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Oosterhout.

Tuinschermen Oosterhout

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oosterhout

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Oosterhout: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oosterhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oosterhout is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Oosterhout. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Oosterhout.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Oosterhout. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Oosterhout. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Oosterhout.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oosterhout

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Oosterhout is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Oosterhout

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Biddinghuizen
schutting Dorst
schutting Edam
schutting Drachten
schutting Lunteren
schutting Loon op Zand
schutting Reuver
schutting Schoonoord
schutting Puttershoek
schutting Warnsveld
schutting Rijssen
schutting Loenen