Schutting Oosterhesselen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Oosterhesselen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Oosterhesselen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterhesselen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Oosterhesselen bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Oosterhesselen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Oosterhesselen.

Tuinschermen Oosterhesselen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Oosterhesselen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Oosterhesselen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oosterhesselen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Oosterhesselen die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oosterhesselen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Oosterhesselen is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Oosterhesselen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Oosterhesselen.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Oosterhesselen. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oosterhesselen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Oosterhesselen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Oosterhesselen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Oosterhesselen

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw Bergen
schutting Ooij
schutting Spakenburg
schutting Voerendaal
schutting Midwoud
schutting Akkrum
schutting Denekamp
schutting Gerwen
schutting Schimmert
schutting Giessen
schutting Wognum
schutting Annen