Schutting Ooij

Op zoek naar een nieuwe schutting Ooij? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Ooij. Het plaatsen van een schuttingen Ooij kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ooij

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ooij foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Ooij erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Ooij zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Ooij. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ooij.

Tuinschermen Ooij

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ooij

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Ooij die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Ooij.

Een tuinafscheiding kopen Ooij hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ooij is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Ooij. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Ooij? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Ooij bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Ooij gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Ooij

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Ooij. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Ooij

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veenendaal
schutting Holwerd
schutting Woerden
schutting Oudehaske
schutting Bergen
schutting Grou
schutting Slagharen
schutting Hoorn
schutting Middenmeer
schutting Pijnacker
schutting Almkerk
schutting Harkema