Schutting Ommen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ommen? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Ommen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ommen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Ommen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Ommen gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Ommen.

Tuinschermen Ommen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ommen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Ommen die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ommen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ommen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Ommen zal aantreffen voor uw woning in Ommen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Ommen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ommen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ommen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Ommen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ommen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Ommen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Ommen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Opmeer
schutting Baarle-Hertog
schutting Boxmeer
schutting Ilpendam
schutting Midwoud
schutting Meerssen
schutting Dorst
schutting Gorinchem
schutting Breugel
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Spakenburg
schutting Uithoorn