Schutting Oldenzaal

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Oldenzaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Oldenzaal. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oldenzaal

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Oldenzaal perfect monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Oldenzaal gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Oldenzaal zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oldenzaal.

Tuinschermen Oldenzaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Oldenzaal

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oldenzaal: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oldenzaal.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oldenzaal is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Oldenzaal zal vinden voor uw woning in Oldenzaal. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Oldenzaal eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Oldenzaal. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Oldenzaal gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Oldenzaal

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Oldenzaal. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oldenzaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Oldenzaal

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeze
schutting Zutphen
schutting Kudelstaart
schutting Schagen
schutting Barneveld
schutting Gemert
schutting Opheusden
schutting Den Dungen
schutting Lelystad
schutting Spakenburg
schutting Winsum
schutting Kapelle