Schutting Oisterwijk

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Oisterwijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Oisterwijk. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oisterwijk

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Oisterwijk perfect plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Oisterwijk gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Oisterwijk.

Tuinschermen Oisterwijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oisterwijk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Oisterwijk uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Oisterwijk die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Oisterwijk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oisterwijk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Oisterwijk die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Oisterwijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Oisterwijk zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Oisterwijk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oisterwijk

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Oisterwijk. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Oisterwijk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Poeldijk
schutting Tiel
schutting Asten
schutting Wervershoof
schutting Volkel
schutting Woudenberg
schutting Wijk en Aalburg
schutting Maarn
schutting IJzendijke
schutting Elst
schutting Heerlen
schutting Hoeven