Schutting Odoorn

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Odoorn? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Odoorn. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Odoorn

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Odoorn. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Odoorn bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Odoorn.

Tuinschermen Odoorn

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Odoorn

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Odoorn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Odoorn is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Odoorn. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Odoorn.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Odoorn. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Odoorn van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Odoorn

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Odoorn. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Odoorn

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ulft
schutting Nijmegen
schutting Breugel
schutting Edam
schutting Haaksbergen
schutting Boxtel
schutting Aalsmeer
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Winterswijk
schutting Deil
schutting Sliedrecht
schutting Streefkerk