Schutting Odiliapeel

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Odiliapeel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Odiliapeel. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Odiliapeel

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Odiliapeel foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Odiliapeel erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Odiliapeel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Odiliapeel.

Tuin schermen Odiliapeel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Odiliapeel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Odiliapeel uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Odiliapeel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Odiliapeel is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Odiliapeel zal aantreffen voor uw woning in Odiliapeel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Odiliapeel.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Odiliapeel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Odiliapeel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Odiliapeel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Odiliapeel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Odiliapeel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kapelle
schutting Hengelo
schutting Gerwen
schutting Tegelen
schutting Wagenberg
schutting Dommelen
schutting Zaltbommel
schutting Enschede
schutting Voorhout
schutting Heel
schutting Soest
schutting Nieuw-Vennep