Schutting Odijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Odijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Odijk. Het plaatsen van een schuttingen Odijk kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Odijk

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Odijk. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Odijk vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Odijk zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Odijk. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Odijk.

Tuin schermen Odijk

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Odijk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Odijk uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Odijk: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Odijk.

Een tuinafscheiding kopen Odijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Odijk is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Odijk die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Odijk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Odijk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Odijk zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Odijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Odijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Odijk niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Odijk

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeten
schutting Meteren
schutting Lonneker
schutting Appingedam
schutting Hoven
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Kamerik
schutting Wemeldinge
schutting Maarheeze
schutting Loppersum
schutting Ede
schutting Born