Schutting Numansdorp

Op zoek naar een nieuwe schutting Numansdorp? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Numansdorp. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Numansdorp

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Numansdorp correct zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Numansdorp bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Numansdorp. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Numansdorp.

Tuinschermen Numansdorp

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Numansdorp

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Numansdorp uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Numansdorp.

Een tuinafscheiding plaatsen Numansdorp hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Numansdorp is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Numansdorp die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Numansdorp voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Numansdorp plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Numansdorp.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Numansdorp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Numansdorp. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Numansdorp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Numansdorp

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergeijk
schutting Wanssum
schutting Eefde
schutting Ewijk
schutting Lichtenvoorde
schutting Musselkanaal
schutting Wintelre
schutting Geesteren
schutting Laren
schutting Veghel
schutting Someren
schutting Loenen