Schutting Noordwijkerhout

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Noordwijkerhout? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Noordwijkerhout. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noordwijkerhout

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Noordwijkerhout foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Noordwijkerhout gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Noordwijkerhout zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Noordwijkerhout.

Tuin schermen Noordwijkerhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Noordwijkerhout

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Noordwijkerhout.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Noordwijkerhout is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Noordwijkerhout zult tegenkomen voor uw woning in Noordwijkerhout. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Noordwijkerhout eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Noordwijkerhout. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Noordwijkerhout van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Noordwijkerhout

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Noordwijkerhout is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Noordwijkerhout

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarheeze
schutting Lemelerveld
schutting Venlo
schutting Wieringerwerf
schutting Axel
schutting Urk
schutting Hansweert
schutting Leens
schutting Hank
schutting Oosterhesselen
schutting Poeldijk
schutting Drachten