Schutting Noordwijk

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Noordwijk? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Noordwijk

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Noordwijk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Noordwijk is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Noordwijk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Noordwijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Noordwijk. Dat was nog nooit zo simpel! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Noordwijk.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Noordwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kessel
schutting Thorn
schutting Ermelo
schutting Den Ham
schutting Hoogeveen
schutting Eijsden
schutting Bruinisse
schutting Rozenburg
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Heenvliet
schutting Pijnacker
schutting Zelhem