Schutting Noordwijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Noordwijk? Wij kunnen de schuttingen Noordwijk leveren of plaatsen de nieuwe schutting Noordwijk bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een schuttingen Noordwijk kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noordwijk

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Noordwijk bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Noordwijk vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Noordwijk bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Noordwijk.

Tuin schermen Noordwijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Noordwijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Noordwijk uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Noordwijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Noordwijk is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Noordwijk die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Noordwijk voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Noordwijk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Noordwijk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Noordwijk

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Noordwijk is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Noordwijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Noordwijk

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Kwintsheul
schutting Woerden
schutting Helvoirt
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Zeist
schutting Veendam
schutting Hattem
schutting Nederhorst
schutting Teteringen
schutting Smilde
schutting Bussum