Schutting Nijnsel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nijnsel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Nijnsel. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijnsel

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het monteren van schuttingen Nijnsel. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nijnsel erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Nijnsel bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Nijnsel.

Tuinschermen Nijnsel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Nijnsel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Nijnsel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Nijnsel is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Nijnsel zult tegenkomen voor uw woning in Nijnsel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Nijnsel? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Nijnsel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Nijnsel bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Nijnsel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nijnsel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Nijnsel. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Nijnsel

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ilpendam
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Heino
schutting Ermelo
schutting Alverna
schutting Wamel
schutting Lieshout
schutting Heythuysen
schutting Wijk en Aalburg
schutting Breezand
schutting Diever
schutting Angerlo