Schutting Nijmegen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Nijmegen? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Nijmegen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Nijmegen

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Nijmegen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nijmegen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Nijmegen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal aantreffen Nijmegen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Nijmegen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Nijmegen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nijmegen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beesel
schutting Zuid-Beijerland
schutting Middelburg
schutting Gouderak
schutting Uddel
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Denekamp
schutting Naaldwijk
schutting Klaaswaal
schutting Rossum
schutting Aalden
schutting Gorredijk