Schutting Nijmegen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Nijmegen? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Nijmegen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Nijmegen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nijmegen is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Nijmegen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Nijmegen.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nijmegen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Meerlo
schutting Aardenburg
schutting Baarlo
schutting Driel
schutting Tollebeek
schutting Bruinisse
schutting Ter Aar
schutting Woubrugge
schutting Limmen
schutting Schinnen
schutting Koudekerke
schutting Nieuwendijk