Schutting Nijkerk

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Nijkerk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de erfafscheiding correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nijkerk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nijkerk.

Een erfafscheiding plaatsen in Nijkerk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Nijkerk is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Nijkerk. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Nijkerk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Nijkerk. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Nijkerk.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nijkerk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Balkbrug
schutting Zierikzee
schutting Swalmen
schutting Urk
schutting Aalst
schutting Belfeld
schutting Heerenveen
schutting Muntendam
schutting Ter Aar
schutting Tubbergen
schutting Opheusden
schutting Zuid-Beijerland