Schutting Nieuwstadt

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting in Nieuwstadt? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de erfafscheiding correct monteren. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Nieuwstadt

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Nieuwstadt.

Een erfafscheiding kopen in Nieuwstadt hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nieuwstadt is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Nieuwstadt. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin bij u in Nieuwstadt.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Nieuwstadt. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Nieuwstadt.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Nieuwstadt

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwegein
schutting Hoogeveen
schutting Leersum
schutting Vaassen
schutting Tegelen
schutting Terneuzen
schutting Opheusden
schutting Bocholtz
schutting Rijswijk
schutting Rolde
schutting Leegkerk
schutting Elst