Schutting Nieuwkuijk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuwkuijk? Wij kunnen de schuttingen Nieuwkuijk leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Nieuwkuijk vakkundig en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Nieuwkuijk kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwkuijk

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Nieuwkuijk correct plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Nieuwkuijk bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nieuwkuijk.

Tuin schermen Nieuwkuijk

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Nieuwkuijk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nieuwkuijk: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Nieuwkuijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Nieuwkuijk hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Nieuwkuijk is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Nieuwkuijk zal tegenkomen voor uw woning in Nieuwkuijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Nieuwkuijk voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Nieuwkuijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Nieuwkuijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nieuwkuijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Nieuwkuijk niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Nieuwkuijk

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Haps
schutting Ommen
schutting Den Ham
schutting Odiliapeel
schutting Nijmegen
schutting Maassluis
schutting Halsteren
schutting Schinveld
schutting Gorssel
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Heerhugowaard