Schutting Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een nieuwe schutting Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Nieuwerkerk aan den IJssel. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwerkerk aan den IJssel

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Nieuwerkerk aan den IJssel perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Nieuwerkerk aan den IJssel bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Nieuwerkerk aan den IJssel. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tuin schermen Nieuwerkerk aan den IJssel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuwerkerk aan den IJssel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een schutting kopen Nieuwerkerk aan den IJssel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Nieuwerkerk aan den IJssel is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Nieuwerkerk aan den IJssel zal aantreffen voor uw woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwerkerk aan den IJssel? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Nieuwerkerk aan den IJssel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Nieuwerkerk aan den IJssel.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Nieuwerkerk aan den IJssel

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Nieuwerkerk aan den IJssel. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renkum
schutting Oeffelt
schutting Hulsen
schutting Belfeld
schutting Hoeven
schutting Ter Heijde
schutting Anna-Paulowna
schutting Eersel
schutting Woubrugge
schutting Muntendam
schutting Boxtel
schutting Bedum