Schutting Nieuw-Vennep

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuw-Vennep? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Nieuw-Vennep. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Vennep

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Nieuw-Vennep bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Nieuw-Vennep gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Nieuw-Vennep.

Tuinschermen Nieuw-Vennep

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Nieuw-Vennep

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuw-Vennep: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Nieuw-Vennep die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Nieuw-Vennep.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuw-Vennep is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Nieuw-Vennep zult tegenkomen voor uw woning in Nieuw-Vennep. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Nieuw-Vennep eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Nieuw-Vennep zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Nieuw-Vennep van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Nieuw-Vennep

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Nieuw-Vennep. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Nieuw-Vennep

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkhoven
schutting Menaldum
schutting Hoogkarspel
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Goor
schutting Leunen
schutting Denekamp
schutting Eindhoven
schutting Doorn
schutting Loppersum
schutting Witmarsum
schutting Oldenzaal