Schutting Nieuw-Lekkerland

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Nieuw-Lekkerland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Nieuw-Lekkerland. Het bouwen van een schuttingen Nieuw-Lekkerland kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Lekkerland

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Nieuw-Lekkerland bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Nieuw-Lekkerland gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Nieuw-Lekkerland zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Nieuw-Lekkerland. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nieuw-Lekkerland.

Tuin schermen Nieuw-Lekkerland

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuw-Lekkerland

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Nieuw-Lekkerland.

Een schutting kopen Nieuw-Lekkerland hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nieuw-Lekkerland is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Nieuw-Lekkerland die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Nieuw-Lekkerland? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Nieuw-Lekkerland. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Nieuw-Lekkerland. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Nieuw-Lekkerland.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuw-Lekkerland

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Nieuw-Lekkerland. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Nieuw-Lekkerland

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wehl
schutting Kerkdriel
schutting Mook
schutting Liempde
schutting Kruiningen
schutting Medemblik
schutting Kamperland
schutting Albergen
schutting Middelsluis
schutting Uden
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Sint Oedenrode