Schutting Nieuw-Lekkerland

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuw-Lekkerland? Wij kunnen uw schuttingen Nieuw-Lekkerland leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Nieuw-Lekkerland bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Lekkerland

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Nieuw-Lekkerland foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuw-Lekkerland erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Nieuw-Lekkerland bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nieuw-Lekkerland.

Tuin schermen Nieuw-Lekkerland

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuw-Lekkerland

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuw-Lekkerland.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuw-Lekkerland is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Nieuw-Lekkerland die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Nieuw-Lekkerland eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Nieuw-Lekkerland.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Nieuw-Lekkerland van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Nieuw-Lekkerland

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Nieuw-Lekkerland. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Nieuw-Lekkerland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuw-Lekkerland

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuid-Beijerland
schutting Tweede Exloërmond
schutting Waardenburg
schutting Haastrecht
schutting Ulrum
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Oss
schutting Norg
schutting Deest
schutting Thorn
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Helmond Brandevoort