Schutting Nederweert

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Nederweert? Prins schuttingen kan de schuttingen Nederweert bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Nederweert vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nederweert

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Nederweert, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nederweert erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Nederweert bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nederweert.

Tuinschermen Nederweert

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Nederweert

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Nederweert uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Nederweert die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Nederweert.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nederweert is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Nederweert zult aantreffen voor uw woning in Nederweert. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Nederweert.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Nederweert. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Nederweert gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nederweert

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Nederweert. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Nederweert heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nederweert

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonebeek
schutting Velden
schutting Etten-Leur
schutting IJzendijke
schutting Wognum
schutting Rucphen
schutting Ede
schutting Westkapelle
schutting Bladel
schutting Maasdam
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Akersloot