Schutting Naaldwijk

Op zoek naar een nieuwe schutting Naaldwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Naaldwijk. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Naaldwijk

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Naaldwijk. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Naaldwijk gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Naaldwijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Naaldwijk. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Naaldwijk.

Tuinschermen Naaldwijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Naaldwijk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Naaldwijk uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Naaldwijk.

Een tuinafscheiding kopen Naaldwijk hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Naaldwijk is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Naaldwijk. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Naaldwijk voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Naaldwijk. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Naaldwijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Naaldwijk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Naaldwijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Naaldwijk niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Naaldwijk

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stiphout
schutting Gramsbergen
schutting Lopik
schutting Maarheeze
schutting Beuningen
schutting Rhenen
schutting Apeldoorn
schutting Brakel
schutting Alkmaar
schutting Marum
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Merum