Schutting Monster

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Monster? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Monster. Het plaatsen van een schuttingen Monster kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Monster

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Monster, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Monster vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Monster zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Monster. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Monster.

Tuin schermen Monster

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Monster

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Monster uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Monster.

Een tuinafscheiding plaatsen Monster hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Monster is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Monster die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Monster? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Monster.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Monster.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Monster

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Monster nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Monster heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Monster

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelwaarde
schutting Puttershoek
schutting Oud-Vossemeer
schutting Oenkerk
schutting Wolfheze
schutting Bosschenhoofd
schutting Smilde
schutting Harderwijk
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Zaltbommel
schutting Koudekerke
schutting Beuningen