Schutting Moerkapelle

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Moerkapelle? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Moerkapelle. Het bouwen van een schuttingen Moerkapelle kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moerkapelle

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Moerkapelle correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Moerkapelle erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Moerkapelle bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Moerkapelle.

Tuinschermen Moerkapelle

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Moerkapelle

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Moerkapelle uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Moerkapelle.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Moerkapelle is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Moerkapelle zult aantreffen voor uw woning in Moerkapelle. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Moerkapelle.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Moerkapelle. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Moerkapelle zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Moerkapelle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Moerkapelle

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Moerkapelle. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Moerkapelle

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koewacht
schutting Erica
schutting Rilland
schutting Sprundel
schutting Well
schutting Venray
schutting Baarlo
schutting Berg
schutting Leusden
schutting Dronten
schutting Andelst
schutting Elburg