Schutting Midwoud

Op zoek naar een hout beton schutting Midwoud? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Midwoud. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Midwoud

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Midwoud, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Midwoud vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Midwoud bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Midwoud.

Tuinschermen Midwoud

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Midwoud

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Midwoud: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Midwoud die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Midwoud.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Midwoud is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Midwoud die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Midwoud voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Midwoud.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Midwoud gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Midwoud

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Midwoud nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Midwoud

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wolfheze
schutting Sluis
schutting Ursem
schutting Landsmeer
schutting Oudehaske
schutting Almere-Buiten
schutting Oirschot
schutting Waarland
schutting Limbricht
schutting Deurne
schutting Volendam
schutting Vroomshoop