Schutting Middenmeer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Middenmeer? Wij kunnen uw schutting Middenmeer leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Middenmeer deskundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Middenmeer kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middenmeer

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Middenmeer foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Middenmeer. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Middenmeer.

Tuinschermen Middenmeer

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Middenmeer

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Middenmeer.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Middenmeer is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Middenmeer. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Middenmeer? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Middenmeer. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Middenmeer. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Middenmeer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Middenmeer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Middenmeer. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Middenmeer

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haps
schutting Hulsberg
schutting Westerhoven
schutting Leunen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Gulpen
schutting Harlingen
schutting Volkel
schutting Rhoon
schutting Amersfoort
schutting Genemuiden
schutting Zeewolde