Schutting Meteren

Op zoek naar een luxe schutting Meteren? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Meteren. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meteren

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Meteren bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Meteren vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Meteren zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Meteren.

Tuin schermen Meteren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meteren

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Meteren.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Meteren is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Meteren. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Meteren eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Meteren.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Meteren van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Meteren

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Meteren is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Meteren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalst
schutting Bosschenhoofd
schutting Ammerstol
schutting Gouda
schutting Oud-Beijerland
schutting ‘s-Gravenzande
schutting De Wijk
schutting Aarle-Rixtel
schutting Boshoven
schutting Gerwen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Breugel