Schutting Melick

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Melick? Prins schuttingen kan de schutting Melick bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Melick vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melick

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Melick, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Melick erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Melick. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Melick.

Tuinschermen Melick

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Melick

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Melick die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Melick.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Melick is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Melick zult tegenkomen voor uw woning in Melick. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Melick? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Melick. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Melick.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Melick van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Melick

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Melick nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Melick

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hansweert
schutting Haarlem
schutting Almkerk
schutting Stiphout
schutting Vogelenzang
schutting Dronten
schutting Heerenveen
schutting Kessel
schutting Hellendoorn
schutting Meerlo
schutting Wapenveld
schutting Cothen