Schutting Megen

Op zoek naar een hout beton schutting Megen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Megen bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Megen vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Megen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Megen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Megen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Megen erg populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van dit type schutting Megen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Megen.

Tuinschermen Megen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Megen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Megen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Megen is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Megen zult aantreffen voor uw woning in Megen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Megen eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Megen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Megen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Megen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Megen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Megen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudenbosch
schutting Vierlingsbeek
schutting Hoeven
schutting Vlissingen
schutting Maasdijk
schutting Schipluiden
schutting Dreumel
schutting Assendelft
schutting Angeren
schutting Ter Aar
schutting Vuren
schutting Kollum