Schutting Meerssen

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Meerssen? Wij kunnen uw schutting Meerssen leveren of zetten uw nieuwe schutting Meerssen vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Meerssen kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerssen

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Meerssen perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meerssen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Meerssen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Meerssen.

Tuin schermen Meerssen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meerssen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Meerssen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Meerssen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Meerssen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Meerssen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Meerssen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Meerssen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Meerssen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Meerssen

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Meerssen niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Meerssen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Meerssen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Damwoude
schutting Mijnsheerenland
schutting Enschede
schutting Spaarndam
schutting Tolkamer
schutting Abbekerk
schutting Elspeet
schutting Ravenstein
schutting Baarn
schutting Moordrecht
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Zundert